Ajuts individuals de menjador

   

 

Aquest servei del Consell Comarcal contribueix als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 2 "Fam zero" i 1 "Fi de la pobresa". El Consell Comarcal aposta per treballar, com administració pública, en el marc de l'Agenda 2030 i els ODS.

 93 860 07 06

 ajutsdemenjador@vallesoriental.cat 

Consellers/es: 

Núria Carné Navarro i Fran Sánchez Castilla

Cap de l’Àrea: 

Silvia Pérez Corts

Persones de contacte: 

Marina Altés Colomé (tècnica) 

Jessica Marin Galisteo (administrativa)

Objecte:

  • Garantir el dret a l’educació, mitjançant l’atorgament d’ajuts econòmics de menjador, a l’alumnat matriculat en un centre educatiu del Vallès Oriental sostingut amb fons públics de Catalunya, en els cursos de segon i tercer dels ensenyaments de primer cicle d’infantil, en aquelles escoles de titularitat de la Generalitat on s’hagi implantat, i qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques o dificultats geogràfiques per accedir al seu centre escolar en casos de necessitats educatives específiques, al qual no li correspongui la gratuïtat del servei de menjador.

Funcions:

  • Gestionar amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca i els centres educatius les sol·licituds dels ajuts individuals de menjador (AIM) i atorgar, segons les Bases reguladores dels ajuts individuals de menjador anuals aprovades pel Consell Comarcal i basades en els criteris i directrius establertes pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, els ajuts individuals de menjador per a l’alumnat que compleixi amb els requisits de la convocatòria pública anual.
  • Avançar en la incorporació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible_Agenda 2030 en la implementació de les polítiques socials i d’igualtat

Persones usuàries:

  • L’alumnat matriculat en un centre educatiu del Vallès Oriental sostingut amb fons públics de Catalunya, en els cursos de segon i tercer dels ensenyaments de primer cicle d’infantil, en aquelles escoles de titularitat de la Generalitat on s’hagi implantat, i qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, sempre i quan no li pertoqui la gratuïtat del servei.

Poden sol·licitar els ajuts individuals de menjador els pares, mares, les persones tutores legals o les persones encarregades temporalment o definitivament de la guarda de les persones beneficiàries, a través dels ajuntaments de la comarca.

Els criteris per ser beneficiaris dels ajuts individuals de menjador queden regulats a les bases reguladores de cada curs escolar, seguin els criteris i directrius del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

 

Consell Comarcal del Vallès Oriental

Carrer Miquel Ricomà, 46 - 08401 Granollers - Barcelona
Telèfon: 938600700
Fax: 93 879 04 44
Adreça electrònica: ccvo@vallesoriental.cat
Lloc web: www.vallesoriental.cat
Horari:  
De dilluns a divendres, 8:30-14.00 h i dimecres 16:00-18:00 h, tret període de jornada intensiva (entre primer dilluns de juny i segon divendres de setembre, del penúltim dilluns de desembre a segon dilluns de gener i vacances escolars de setmana santa)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 22.03.2024 | 10:11