Anna Martínez, de Sant Fost de Campsentelles, guanya la primera edició del premi TalentJoveVO

Dimecres, 28 d’octubre de 2020
  • El premi posa en valor els joves vallesans menors de 25 anys que destaquen en un tipus de sector o d’activitat.

Anna Martínez, de Sant Fost de Campsentelles, ha estat la guanyadora de la primera edició del premi TalentJoveVO, corresponent a l’any 2019, i que pretén posar en valor els joves vallesans menors de 25 anys que destaquin en qualsevol tipus de sector o d’activitat a la comarca o al món. El premi es fa en col·laboració amb Premsa d’Osona SA, i està emmarcat en el premi “Vallesà de l'Any”.

Anna Martínez, que té 23 anys, ha estudiat el Grau en Enginyeria en Vehicles Aeroespacials a la UPC, actualment està realitzant el 1r any de Màster en Enginyeria Aeronàutica i ha estat seleccionada per participar en un projecte d'investigació internacional de l'Institute of Artificial Gravity per crear gravetat artificial a l'espai.

En total hi van haver 12 candidats i candidates proposats pels ajuntaments de Sant Fost de Campsentelles, Granollers, Figaró-Montmany, Parets del Vallès, Llinars del Vallès, Vilanova del Vallès, Cànoves i Samalús i l’Ametlla del Vallès.

El jurat, presidit pel vicepresident primer Emilio Cordero, estava format per un representant de cada partit polític present al Consell Comarcal i un ajuntament amb alcaldia independent. Una vegada feta la votació i escollida la guanyadora, el jurat ha volgut deixar palesa la qualitat de totes les candidatures presentades.

El premi es recull a la gala “Vallesà de l’any” que organitza el diari El9Nou que se celebra el divendres al centre cultural de Bellavista, a les Franqueses del Vallès.

 

Darrera actualització: 23.05.2022 | 10:59