Quinze persones amb diversitat funcional participen en un curs de carretoner

Dimecres, 27 de setembre de 2023 a les 12:00

En el marc de la Xarxa Lismivo, el Consell Comarcal ha iniciat aquesta setmana un curs de carretoner per a persones amb diversitat funcional, usuàries de les entitats que formen part de la Xarxa.

El curs, que es desenvolupa des del 25 de setembre al 6 d’octubre, consta de 24 hores, de les quals 8 són teòriques, que es fan a Mordered -membre de la Xarxa-, i 12 a l’empresa Karbar de Granollers.

Totes les places ofertades han estat cobertes. En total hi participen 15 usuaris i usuàries que provenen de les entitats de la Xarxa Taller Alborada de Mollet del Vallès, Ajuntament de Montornès del Vallès i Grupdem, de Montmeló.

El curs està adaptat als usuaris i usuàries de les entitats de la Xarxa, per tal que puguin millorar la seva qualitat de vida i ampliar els seus coneixements i el seu currículum professional amb l’objectiu final de poder treballar en una empresa ordinària.

La Xarxa Lismivo està formada per prop de 30 entitats públiques i privades que treballen per a la inserció laboral de persones amb diversitat funcional i/o persones amb risc d’exclusió social, està liderada pel Consell Comarcal i compta amb el suport de Diputació de Barcelona.

 

Gráfico, Gráfico de proyección solar

Descripción generada automáticamente Un dibujo de una persona

Descripción generada automáticamente con confianza media

Aquest acció del Consell Comarcal contribueix a l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 10 "Reducció de les desigualtats". El Consell Comarcal aposta per treballar, com administració pública, en el marc de l'Agenda 2030 i els ODS.

Darrera actualització: 27.09.2023 | 13:35