Treball, talent i tecnologia

     

   

GRÀFIC RESUM DEL PROGRAMA:

16 municipis del Vallès Oriental i el Consell Comarcal impulsem conjuntament el projecte TREBALL, TALENT I TECNOLOGIA EN LA CADENA DE NEGOCIS DE L’ALIMENTACIÓ DEL VALLÈS ORIENTAL, que s’executarà durant els anys 2021 i 2022. Hi participen Bigues i Riells, Canovelles, Figaró-Montmany, Granollers, La Garriga, Les Franqueses del Vallès, Lliça de Vall, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles, Sta. Eulàlia de Ronçana, Vallromanes i Vilanova del Vallès.

L’objectiu d’aquest projecte és acompanyar la transformació digital de les empreses i la formació de les persones en les tecnologies digitals necessàries per implementar processos de millora en el teixit empresarial.

El projecte preveu realitzar accions de formació a les persones que estan treballant en les empreses d’aquest sector, així com a les persones desocupades en recerca de feina, una vegada diagnosticades les necessitats de les empreses i identificades les oportunitats de millora.

El projecte està subvencionat per la Diputació de Barcelona i compta amb el suport de les organitzacions patronals i sindicals que formen part de la Taula Vallès Oriental Avança (PIMEC, UEI, CCOO, UGT) que des de l’any 2018 impulsa el Pla Estratègic de Promoció Econòmica de la comarca.

 

Darrera actualització: 2.08.2023 | 11:18
Darrera actualització: 2.08.2023 | 11:18