Treball, talent i tecnologia

     

   

16 municipis del Vallès Oriental i el Consell Comarcal impulsem conjuntament el projecte TREBALL, TALENT I TECNOLOGIA EN LA CADENA DE NEGOCIS DE L’ALIMENTACIÓ DEL VALLÈS ORIENTAL, que s’executarà durant els anys 2021 i 2022. Hi participen Bigues i Riells, Canovelles, Figaró-Montmany, Granollers, La Garriga, Les Franqueses del Vallès, Lliça de Vall, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles, Sta. Eulàlia de Ronçana, Vallromanes i Vilanova del Vallès.

L’objectiu d’aquest projecte és acompanyar la transformació digital de les empreses i la formació de les persones en les tecnologies digitals necessàries per implementar processos de millora en el teixit empresarial.

El projecte preveu realitzar accions de formació a les persones que estan treballant en les empreses d’aquest sector, així com a les persones desocupades en recerca de feina, una vegada diagnosticades les necessitats de les empreses i identificades les oportunitats de millora.

El projecte està subvencionat per la Diputació de Barcelona i compta amb el suport de les organitzacions patronals i sindicals que formen part de la Taula Vallès Oriental Avança (PIMEC, UEI, CCOO, UGT) que des de l’any 2018 impulsa el Pla Estratègic de Promoció Econòmica de la comarca.