Es convoca la primera edició del Premi TalentJoveVO

Divendres, 2 d'octubre de 2020 a les 14:30
  • Vol posar en valor els joves vallesans menors de 25 anys que destaquin en qualsevol tipus de sector o d’activitat.
  • Les bases es van aprovar en el darrer Ple.

El darrer Ple del Consell Comarcal ha aprovat per unanimitat les bases i la convocatòria de la primera edició del Premi TalentJoveVO, corresponent a l’any 2019 i que pretén posar en valor els joves vallesans menors de 25 anys que destaquin en qualsevol tipus de sector o d’activitat a la comarca o al món, per tal de fer visible una franja d'edat que sovint passa desapercebuda i alhora incentivar i motivar els joves amb un reconeixement merescut tot i la seva joventut.

El premi es fa en col·laboració amb Premsa d’Osona SA, i està emmarcat en el premi “Vallesà de l'Any” que, aquest any, suma sinèrgies amb el Consell Comarcal i PIMEC, i crea dos premis nous pensats per a sectors que fins ara han estat poc representats, el premi TalentJoveVO i el Premi PIMEC del món empresarial “Lideratge Territorial”.

“TALENT JOVEVO” està adreçat a joves de menys de 25 anys a 31 de desembre de 2019, nascuts o residents a la comarca del Vallès Oriental, sense cap tipus de restricció en quant a l’àmbit (esportiu, musical, emprenedoria, ensenyament, voluntariat, activisme ...).

Els candidats els proposaran els ajuntaments de la comarca –amb un màxim de dos candidats o candidates nascuts o residents al municipi-. Poden presentar les candidatures màxim el 13 d’octubre del 2020. L’elecció del guanyador o de la guanyadora serà a càrrec d’un jurat.

El premi consisteix en el reconeixement del jove o la jove en l’acte corresponent a la gala del premi “Vallesà de l’any” que organitza el diari El9Nou mitjançant l’entrega del premi Talent JoveVO.

*ENLLAÇ A BASES

Darrera actualització: 23.05.2022 | 10:59