Es convoca la segona edició del Premi TalentJoveVO

Dimarts, 25 de maig de 2021 a les 14:00
  • Vol posar en valor les persones joves vallesanes menors de 25 anys que destaquin en qualsevol tipus de sector o d’activitat.

El darrer Ple del Consell Comarcal ha aprovat les bases i la convocatòria de la segona edició del Premi TalentJoveVO, corresponent a l’any 2020.

El premi vol posar en valor els/les joves vallesans/nes menors de 25 anys que destaquin en qualsevol tipus de sector o d’activitat a la comarca o al món, per tal de fer visible una franja d'edat que sovint passa desapercebuda i alhora incentivar i motivar els joves amb un reconeixement merescut, tot i la seva joventut.

El premi es fa en col·laboració amb Premsa d’Osona SA, i està emmarcat en el premi “Vallesà de l'Any”  que l’any passat va incloure dos premis nous, el premi TalentJoveVO i el Premi “Lideratge Territorial”, impulsat per Pimec.

 “TALENT JOVEVO” està adreçat a joves de menys de 25 anys a 31 de desembre de 2020, nascuts o residents a la comarca del Vallès Oriental, sense cap tipus de restricció en quant a l’àmbit (esportiu, musical, emprenedoria, ensenyament, voluntariat, activisme ...).

El premi consisteix en una figura representativa i el reconeixement en l’acte públic que de manera anual organitza Premsa d’Osona SA en el marc del premi Vallesà de l’Any.

L’elecció i el recull de candidatures es farà de la mà dels ajuntaments de la comarca que proposaran un candidat/a o màxim 2 del municipi.

Els ajuntaments poden presentar llurs sol·licituds al Consell Comarcal del Vallès Oriental no més enllà del 22 de setembre del 2021

L’elecció del guanyador o de la guanyadora serà a càrrec d’un jurat que el componen un/a vocal designat/da per cada grup comarcal, un/a vocal designat/da pels ajuntaments de la comarca del Vallès Oriental amb alcaldies que  formin part d’una agrupació d’electors (independents), i estarà presidit pel president del Consell Comarcal.

La primera edició del Premi TalentJoveVo la va guanyar Anna Martínez, de Sant Fost de Campsentelles, d’un total de 12 candidatures presentades.

 

Darrera actualització: 09.09.2021 | 09:32