Presentació

L’Observatori – Centre d’Estudis del Vallès Oriental és un instrument de suport a la presa de decisions en l’àmbit del desenvolupament per tal que aquestes adquireixin un caràcter més estratègic. També és un element de suport per als tècnics i tècniques que treballen en els diversos àmbits locals.

L’existència d’un Centre d’Estudis permet una millor eficàcia i eficiència en totes les actuacions que es desenvolupen al territori per part dels diferents agents integrants del pacte, ja que disposen d’una anàlisi prèvia a l’hora de planificar les seves actuacions que possibilita que aquestes responguin millor a les necessitats reals del territori.

És l’encarregat de l’edició de diferents publicacions en format tradicional i electrònic, amb dades estadístiques i anàlisi socioeconòmica del territori com a eina de suport a l’activitat dels equips tècnics. També s’han realitzat informes especials de determinades matèries d’interès per a administracions locals i agents socials.

Els serveis que realitza el Centre d’Estudis del Vallès Oriental van dirigits a representants polítics, equips tècnics dels ajuntaments, mitjans de comunicació i públic en general.

 

 

Dades socioeconòmiques


Darrera actualització: 10.02.2022 | 14:07
Darrera actualització: 10.02.2022 | 14:07