Dades d'EROs: expedients SETEMBRE 2022

Dimecres, 19 d’octubre de 2022

Nota d’activitat econòmica: Estadística de regulació d'ocupació - SETEMBRE  2022

Aquest mes de setembre la xifra d'EROs torna a mostrar un descens, i com el mes passat, només  s'han registren 2 expedients de regulació. Malgrat aquesta xifra baixa a nivell d'expedients, l'afectació és més notable en nombre de treballadors, ja que els expedients han tingut una afectació en 185 persones.

En concret, a la comarca s'ha registrat un expedient de regulació a l'Ametlla del Vallès, que ha afectat a 181 persones i un expedient de regulació a Lliçà de Vall, que ha afectat a 4 treballadors.

Pel que fa a les dades acumulades entre gener i setembre, la baixada de les xifres respecte l'any anterior és notable. Així, al Vallès Oriental entre gener i setembre de 2022 s’han registrat 77 expedients de regulació, amb una afectació a 1.976 persones, una xifra clarament inferior al que es va registrar entre gener i setembre del 2022: 228 expedients amb un impacte vers més de 3.420 persones.

A la imatge adjunta es pot veure el resum de les principals dades d’EROs d’aquest mes de setembre i les dades acumulades des de gener de 2022 fins l’actualitat, així com l’afectació d’aquests expedients per activitats econòmiques: la indústria manufacturera de forma ben clara seguida, tot i que a distància, per  l’hostaleria, les activitats professionals i tècniques, el comerç al major i al detall així com la construcció acumulen el major percentatge d’EROs des de principis d’any.

Darrera actualització: 19.10.2022 | 10:35