Nota Informativa: Estadística Judicial sobre violència masclista. Any 2021

Divendres, 25 de novembre de 2022 a les 13:30

Nota Informativa on es recullen les dades relatives a l'estadística judicial de violència gènere recollides a través del Consejo Superior del Poder Jucial, per a l'any 2021

 

Nota elaborada conjuntament per l’Observatori – Centre d’estudis del  Vallès Oriental i l’Observatori de la igualtat de gènere de l’Ajuntament de Granollers, amb dades corresponents a l’any 2020.

Per a la nota informativa de l’any 2021, s’analitzat, a més de les dades procedents dels registres del Consejo General del Poder Judicial, altres dades procedents de registres administratius que tenim a l’abast:  dades del Departament d’Interior (Mossos d’Esquadra) així com l’anàlisi de les trucades a la Línia d’atenció a les dones en situació de violència: 900 900 120 i algunes dades del Servei d’Intervenció Especialitzada (SIE) del Vallès Oriental.

L’objectiu principal de l'Informe és facilitar l’accés a les dades de seguiment de l’activitat judicial vinculada a la violència domèstica i de gènere a tots els agents implicats en l’abordatge de les violències masclistes a nivell local i comarcal. L'anàlisi de les dades ens permet conèixer millor com es desenvolupen els processos judicials vinculats a la violència masclista.

 

Darrera actualització: 25.11.2022 | 13:35