El Vallès Oriental es promocionarà a la B-Travel 2024

Dijous, 14 de març de 2024

Un any més, el Servei de Turisme del Consell Comarcal serà present a la fira B-Travel, que es durà a terme del divendres 15 al diumenge 17 de març al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

B-Travel és l'esdeveniment firal més gran d'Espanya destinat al públic viatger final. Enguany, comptarà amb més de 100 expositors on destaquen les principals agències de viatges, hotels, operadors de creuers, companyies de transport, empreses de serveis turístics i les principals destinacions nacionals i internacionals.

Com cada any, Turisme Vallès serà present sota la marca Costa Barcelona, dins de l’estand de Catalunya.

El Vallès Oriental promocionarà la seva oferta d'activitats i experiències a la natura, turisme actiu, cultura, gastronomia, comerç, esports, turisme familiar, termalisme, així com les fires, activitats i esdeveniments que es duran a terme les properes setmanes a la comarca.

La Fira també servirà d’aparador per la nova guia digital ‘El Vallès Oriental al teu ritme, una nova publicació en format digital i dinàmic que ofereix 12 rutes pels 39 municipis de la comarca tot combinant visites culturals, activitats a l’aire lliure, gastronomia, tradicions, curiositats... Tot, sota el paraigües del benestar i del slowtourism.

Un any més la fira comptarà amb la B-Delicious, un espai gastronòmic on els productes de proximitat seran els principals protagonistes on es podrà degustar i conversar amb els experts de la cuina, recórrer rutes enològiques, gaudir d’un showcooking o d’un tast de vins.

Aquest any seguirà present el Cine Travel Fòrum un espai de cinema on es projecta una cartellera diària, gratuïta i oberta al públic, de pel·lícules acompanyades d'una presentació breu i seguides d'un debat posterior amb el públic. Les pel·lícules que s'exhibiran al Cine Travel Fòrum són tres obres de cinema documental que portaran a l’espectador de viatge pel planeta amb històries, imatges i músiques excepcionals.

La fira també inclourà un espai per a professionals del sector, on es durà a terme la jornada ACAVe Travel Market per compartir novetats, necessitats, idees, tendències i oportunitats sectorials, organitzada per l'Associació Corporativa d'Agències de Viatge Especialitzades (ACAVe); B-Travel Job Market Place, un espai de networking i reclutament entre empreses i professionals del sector, organitzada per Barcelona Activa; i l'espai B-Industrial on es desenvoluparan les Jornades Professionals de Turisme Industrial.

A més, els visitants podran gaudir del Selfie 360, una zona que comptarà amb una càmera giratòria per capturar la visita ala fira i compartir l’experiència a les xarxes socials.

Més informació a https://www.b-travel.com/

 

https://www.vallesoriental.cat/media/repository/Imatges_recurs/ODS/ODS.png Un dibujo de una cara feliz

Descripción generada automáticamente con confianza baja Un dibujo de una cara feliz

Descripción generada automáticamente con confianza baja Imagen que contiene Tabla

Descripción generada automáticamente Interfaz de usuario gráfica

Descripción generada automáticamente con confianza media

Aquesta acció del Consell Comarcal contribueix als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 3 “Salut i benestar”, 8 “Treball digne i creixement econòmic”, 11 “Ciutats i comunitats sostenibles” i 12 “Consum i producció responsables". El Consell Comarcal aposta per treballar, com administració pública, en el marc de l'Agenda 2030 i els ODS.

Darrera actualització: 14.03.2024 | 09:14