Convocada la IV edició del premi TalentJoveVO

Divendres, 27 de gener de 2023

Posa en valor les persones joves vallesanes que destaquen en qualsevol tipus de sector o d’activitat.

El Ple del Consell Comarcal, celebrat el passat dimecres, va aprovar les bases i la convocatòria de la IV edició del Premi TalentJoveVO, corresponent a l’any 2022.

El premi vol posar en valor els/les joves vallesans/nes menors de 25 anys que destaquin en qualsevol tipus de sector o d’activitat a la comarca o al món, per tal de fer visible una franja d'edat que sovint passa desapercebuda i alhora incentivar i motivar els joves amb un reconeixement merescut.

El premi es fa en col·laboració amb Premsa d’Osona SA, i està emmarcat en el premi “Vallesà de l'Any”. “TALENT JOVEVO” està adreçat a joves de menys de 25 anys a 31 de desembre de 2022, nascuts o residents a la comarca del Vallès Oriental, sense cap tipus de restricció en quant a l’àmbit (esportiu, musical, emprenedoria, ensenyament, voluntariat, activisme ...).

El premi consisteix en una figura representativa i el reconeixement en l’acte públic que de manera anual organitza Premsa d’Osona SA en el marc del premi Vallesà de l’Any, que se celebrarà el 26 d’abril al Centre Cívic La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana.

L’elecció i el recull de candidatures es fa de la mà dels ajuntaments de la comarca que proposen un candidat/a o màxim 2 del municipi. Els ajuntaments poden presentar les seves candidatures al Consell Comarcal no més enllà del 16 de març.

L’elecció del guanyador o de la guanyadora serà a càrrec d’un jurat que el componen un/a vocal designat/da per cada grup comarcal, un/a vocal designat/da pels ajuntaments de la comarca amb alcaldies que  formin part d’una agrupació d’electors (independents), i el presideix el president del Consell Comarcal.

La darrera edició del premi la va guanyar Gemma Font, de Tagamanent. La segona edició, Marc Fuentes, veí de Montornès del Vallès i candidat de Vilanova del Vallès i la primera edició, Anna Martínez, de Sant Fost de Campsentelles.

Darrera actualització: 22.02.2023 | 09:21