Convocada la tercera edició del Premi TalentJoveVO

Divendres, 25 de març de 2022
  • Posa en valor les persones joves vallesanes menors de 25 anys que destaquin en qualsevol tipus de sector o d’activitat.

El darrer Ple del Consell Comarcal ha aprovat les bases i la convocatòria de la tercera edició del Premi TalentJoveVO, corresponent a l’any 2021.

El premi vol posar en valor els/les joves vallesans/nes menors de 25 anys que destaquin en qualsevol tipus de sector o d’activitat a la comarca o al món, per tal de fer visible una franja d'edat que sovint passa desapercebuda i alhora incentivar i motivar els joves amb un reconeixement merescut, tot i la seva joventut.

El premi es fa en col·laboració amb Premsa d’Osona SA, i està emmarcat en el premi “Vallesà de l'Any”.

 “TALENT JOVEVO” està adreçat a joves de menys de 25 anys a 31 de desembre de 2021, nascuts o residents a la comarca del Vallès Oriental, sense cap tipus de restricció en quant a l’àmbit (esportiu, musical, emprenedoria, ensenyament, voluntariat, activisme ...).

El premi consisteix en una figura representativa i el reconeixement en l’acte públic que de manera anual organitza Premsa d’Osona SA en el marc del premi Vallesà de l’Any, que està previst que se celebri el 20 de maig.

L’elecció i el recull de candidatures es farà de la mà dels ajuntaments de la comarca que proposaran un candidat/a o màxim 2 del municipi.

Els ajuntaments poden presentar llurs sol·licituds al Consell Comarcal no més enllà de l’11 d’abril de 2022.

L’elecció del guanyador o de la guanyadora serà a càrrec d’un jurat que el componen un/a vocal designat/da per cada grup comarcal, un/a vocal designat/da pels ajuntaments de la comarca del Vallès Oriental amb alcaldies que  formin part d’una agrupació d’electors (independents), i estarà presidit pel president del Consell Comarcal.

La darrera edició del premi la va guanyar Marc Fuentes, veí de Montornès del Vallès i candidat de Vilanova del Vallès, d’un total de 12 candidatures. La primera edició, la va guanyar Anna Martínez, de Sant Fost de Campsentelles, d’un total de 12 candidatures presentades.

Darrera actualització: 23.05.2022 | 10:57