Enxarxa't: omplint els restaurants del Vallès Oriental amb productes de proximitat

Dimarts, 10 d’octubre de 2023

Prop de 20 empreses participen en el networking "Enxarxa't" que ha apropat productors agroalimentaris, restaurants i agrobotigues amb l’objectiu d’incrementar la presència de productes de proximitat als restaurants de la comarca.

Ahir es va celebrar a Santa Eulàlai de Ronçana una nova edició del networking "Enxarxa't, dirigit a petites empreses del sector agroalimentari, restaurants i agrobotigues, amb l’objectiu d’incrementar la presència de producte local als restaurants de la comarca.

Nou productors i productores, vuit restaurants, a més del Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental, va fer un primer contacte per conèixer com treballen els productors i quin producte tenen, i durant les properes setmanes tornaran a trobar-se per acabar de concretar comandes que ompliran els restaurants de la comarca de productes de proximitat de molta qualitat.

La trobada va comptar amb una gran varietat de productors i productores artesanes. I una de les curiositats és que les persones assistents van poder tastar l’embotit ventre d’ossos, elaborat per Cal Cabré, un producte singular de la comarca.

Aquest networking ha estat organitzat pel Consell Comarcal, en col·laboració amb l'Ajuntament de Santa Eulàlai de Ronçana i el suport de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona.

Empreses que hi han participat:

Productors/es:

BOLET BEN FET (Sant Antoni de Vilamajor)

CERVEZAS CÓMIC BEER (Cardedeu)

MATAFALUGA / MAR-TRET (Sant Feliu de Codines/Abrera)

CAL CABRÉ, XARCUTERS 1910 (Vilanova del Vallès)

CAN FRANK (L'Ametlla del Vallès)

XAIS I CABRITS CANYELLES (Canovelles)

POLLASTRES CAN PEP JULIÀ (Granollers)

LLET DE DEBÓ (Les Franqueses del Vallès)

OLIS LA XERONA (Caldes de Montbui)

Restaurants:

CAMELADOS FOODTRUCK (La Roca del Vallès)

RESTAURANT CAN CANDELICH (Samalús)

RESTAURANT D.O. (Granollers)

LA CRUÏLLA I El PORTAL VELL (Lliçà d'Amunt)

RESTAURANT CAN PARERA (Parets del Vallès)

PAU GENER - CUINER (Granollers)

RESTAURANT MASIA DE PALOU 

RESTAURANT EL BELLVER (Tagamanent)

GREMI HOSTALERIA DEL VALLÈS ORIENTAL (Granollers)

 

   

Aquest servei del Consell Comarcal contribueix als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 2 "Fam zero", 12 "Consum i producció responsables" i 15 "Vida terrestre". El Consell Comarcal aposta per treballar, com administració pública, en el marc de l'Agenda 2030 i els ODS.

Darrera actualització: 10.10.2023 | 12:45