Convocada la V edició del premi TalentJoveVO

Divendres, 22 de desembre de 2023

Posa en valor les persones joves vallesanes que destaquen en qualsevol tipus de sector o d’activitat.

El Ple del Consell Comarcal, celebrat el passat dimecres, va aprovar les bases i la convocatòria de la V edició del Premi TalentJoveVO, corresponent a l’any 2023.

El premi vol distingir els/les joves vallesans/nes menors de 25 anys que destaquin en qualsevol tipus de sector o d’activitat a la comarca o al món, per tal de donar visibilitat una franja d'edat que sovint passa desapercebuda i alhora motivar els joves amb un reconeixement merescut.

El premi es fa en col·laboració amb Premsa d’Osona SA, i està emmarcat en el premi “Vallesà de l'Any”. “TALENT JOVEVO” està adreçat a joves de menys de 25 anys a 31 de desembre de 2023, nascuts o residents a la comarca del Vallès Oriental, sense cap tipus de restricció en quant a l’àmbit (esportiu, musical, emprenedoria, ensenyament, voluntariat, activisme ...).

El premi consisteix en una figura representativa i el reconeixement en l’acte públic que de manera anual organitza Premsa d’Osona SA en el marc del premi Vallesà de l’Any, que se celebrarà el 15 de maig. L'espai que acollirà l'entrega de premis serà la Sala del Teatre del Centre Cívic de Sant Feliu de Codines. 

L’elecció i el recull de candidatures es fa de la mà dels ajuntaments de la comarca que proposen un candidat/a o màxim 2 del municipi. Els ajuntaments poden presentar les seves candidatures al Consell Comarcal abans del 10 d’abril.

L’elecció del guanyador o de la guanyadora serà a càrrec d’un jurat que el componen un/a vocal designat/da per cada grup comarcal, un/a vocal designat/da pels ajuntaments de la comarca amb alcaldies que  formin part d’una agrupació d’electors (independents), i el presideix el president del Consell Comarcal.

Aquesta darrera edició la persona premiada va ser Carla Gámez, d’Aiguafreda. La tercera edició del premi la va guanyar Gemma Font, de Tagamanent. La segona edició, Marc Fuentes, veí de Montornès del Vallès i candidat de Vilanova del Vallès i la primera edició, Anna Martínez, de Sant Fost de Campsentelles.

   

Aquest servei del Consell Comarcal contribueix als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 16 "Pau, justícia i institucions sòlides" i 4 "Educació de qualitat". El Consell Comarcal aposta per treballar, com administració pública, en el marc de l'Agenda 2030 i els ODS.

Darrera actualització: 26.02.2024 | 12:42